Autor de la página web

Autor de la página web

Información sobre el autor

CLUB ATLETISME FAVARA

X MARXA SENDERISTA AL PIC DE LA MOLA

1.La Marxa senderista al Pic de la Mola de Favara, d’ara endavant la Marxa, és una proba no competitiva.
2.La Marxa es celebrarà el diumenge 23 de març de 2014, amb eixida de la Plaça de la Casa de la Cultura,junt al poliesportiu a les 9:00 hores.
3.L’arribada serà al mateix lloc i es tancarà 5 hores després de l’eixida a les 14:00 hores.
4.La inscripció és gratuïta i es formalitzarà el mateix dia de la marxa a partir de les 8:00 fins a les 8:45 hores, 15 minuts abans del començament.
5.Podran inscriure’s i participar totes les persones sense cap distinció, no obstant el menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult responsable.
6.La distància aproximada de la Marxa és de 12 km, la majoria dels quals són per sendes de muntanya, amb un desnivell positiu de 625 metres.
7.El recorregut estarà marcat amb cintes de diferent color per a pujada i baixada.
8.Està prohibits eixir-se del recorregut, anar muntanya a través i arrancar plantes o flors i agafar pedres, insectes o animals.
9.Per caminar per sendes de muntanya amb fortes pendents cal tindre un relatiu bon estat de forma física i bona coordinació motora per tant cadascú es responsable de que la seua condició física siga adequada. El recorregut no és apte per a persones disminuïdes.
10.No hi haurà avituallament intermedi, només al finalitzar la proba, pel que es recomana que cadascú es porte líquid i alguna cosa de menjar.
11 En acabar la Marxa avituallament amb cocacola i coques preparades per voluntaris, del C.A .FAVARA.
12.Els participants hauran de portar roba i calçat adequat per a caminar per muntanya, Avis: La vegetació de les nostres muntanyes és de tipus màquia mediterrània (mates i arbusts de fulles seques i punxegudes: argelagues, coscolls, etc.) que produeixen arraps en cames i braços.
13.L’organització no es fa responsable dels danys que els participants puguen sofrir o produir-se tant a ells mateixos con a tercers en el transcurs de la prova. és per aixó que el participant eximeix de qualsevol responsabilitat els organitzadors i els col·laboradors de la prova.
14.El mal temps no impedirà la celebració de la prova, per bé que l’organització es reserva la possibilitat de suspendre-la abans de l’inici. L’organització es reserva el dret de modificar la distància o l’itinerari en el cas que hi haguera motius per fer-ho.
15.La marxa amb un recorregut de dificultat mitjana pretén donar a conèixer l’entorn paisatgístic i natural del nostre poble, a més de donar a conèixer el punt més alt de la Ribera Baixa, amb unes meravelloses vistes si el dia és clar. Es prega dipositar les deixalles “basura” que es puguen produir en els contenidors de l’entrada del poble o en el punt d’arribada. Ajuda’ns a mantenir la muntanya neta.
16.La participació en la marxa suposa l’acceptació del present reglament en tots els seus punts.
Foto0212.jpg
Florenci

Florenci

Carles

Carles

Raid  Andilla

Raid Andilla

Correo electrónico
Contraseña
Pie de la página web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one