Autor de la página web

Autor de la página web

Información sobre el autor

CLUB ATLETISME FAVARA

CARTEL.jpg
REGLAMENT

Art. 1.- La VI Volta a peu a Favara se celebrarà el dia 3 d’agost de 2013, hi podrà participar qualsevol persona sense cap distinció d’edat, sexe o nacionalitat.

Art. 2.- El recorregut tindrà un traçat urbà, per a les categories infantils i semi-urbà per als adults, l’eixida i meta estaran per davant de l’Ajuntament

Art. 3.- La inscripció podrà formalitzar-se en la pàgina web www.42ypico.es fins el dijous 1 d’agost inclòs. Els corredors que s’inscriguen el dia de la cursa no tindran dret a trofeu. Els xiquets de categories no competitives (xupetins i prebenjamins) s’inscriuran el mateix dia de la carrera.

Art. 4.- Per a participar en la carrera caldrà abonar 3 € els majors i 1 eur. els menors que correguen en cursescompetitives. Els dorsals es lliuraran el dia de la proba davant l’Ajuntament fins a 10 minuts abans de començar cada cursa. Per als xiquets menors de 7 anys serà gratuïta.La prova estara cronometrada amb xip desexable per 42ypico-cronos.

Art. 5.- La distància a recórrer dependrà de la categoria, sent la més llarga la dels adults 8500 metres. El recorregut estarà senyalitzat quilòmetre a quilòmetre.

Art. 6.- Hi haurà avituallament líquid, al menys, a la meitat i final del recorregut.

Art. 7.- Hi haurà trofeu per als tres primers classificats de cadascuna de les categories (masculí i femení) menys els menors de 7 anys categories no competitives. També per als tres primers classificats locals en cada cursa tant en homes com en dones, llevat de la carrera principal en que hi hauran 5 trofeus locals per als 5 primers/es sense tindre en compte la categoria.

Art. 8.- Els trofeus no són acumulatius, per tant cap atleta podrà repetir-ne.

Art. 9.- S’obsequiarà als 500 primers classificats amb una bossa de corredor que contindrà una samarreta commemorativa. i tots els regals que l’organització puga aconseguir. També hi haurà 300 medalles per als xiquets participants.

Art. 10.- L’organització podrà demanar el DNI o altre document acreditatiu als primers classificats.

Art. 11.- Per a pertànyer a una categoria s’hauran de tindre els anys establits per a la mateixa, complits el dia de la carrera.

Art. 12.-Les impugnacions sobre la classificació oficial o altres reclamacions que pogueren hi haure, hauran de fer-se abans de l’entrega de trofeus previ dipòsit de 50€ i seran resoltes pels organitzadors de la cursa.

Art. 13.- Els organitzadors no es fan responsables dels danys que poden causar-se els corredors a si mateixos o a terceres persones.

Art. 14.- Tots els participants estaran coberts per una assegurança de responsabilitat civil, la qual no serà vàlida en cas de malalties, imprudències, negligències o inobservança de les lleis o el present reglament, així com tampoc cobrirà els danys produïts en els desplaçaments.

Art. 15.- Existirà una adequada atenció mèdica per als participants. Al finalitzar la carrera hi haurà servei de dutxa al Poliesportiu Municipal.

Art. 16.- Tots els participants, pel fet de prendre l’eixida accepten íntegrament el present reglament i el seu incompliment eximeix als organitzadors de qualsevol responsabilitat.

CATEGORIES
XUPETINS menors de 4 anys 100 m. 18:00 h.
PREBENJAMINS: de 4 a 6 anys 400 m. Al acabar
BENJAMINS: de 7 a 9 anys 900 m Després
ALEVINS: de 10 a 12 anys 1800 m. Tot seguit
CADETS: de 13 a 15 anys 2700 m. A continuació
JUVENILS: de 16 a 18 anys 8500 m 19:30 h.
SÈNIORS : de 19 a 34 anys 8500 m 19:30 h.
VETERANS A: de 35 a 44 anys 8500 m. 19:30 h.
VETERANS B: de 45 a 54 anys 8500 m. 19:30 h.
VETERANS C: de 55 anys i majors 8500 m.19:30 h.
# NOTA: totes les categories seran masculines i femenines
CIRCUIT CURSA ABSOLUTA.jpg
ESPONGES KM3

ESPONGES KM3

PER CORTESIA DE COLCHONS MIVIS REPARTIREM ESPONGES BANYADES AL KM 3 PER REFRESCAR ALS PARTICIPANTS.
Foto0212.jpg
Florenci

Florenci

Carles

Carles

Raid  Andilla

Raid Andilla

Correo electrónico
Contraseña
Pie de la página web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one